Technology

Fremtidens arbejde ligger i de rette talenter, best practices og teknologi

At kunne forberede sig for fremtiden i enhver branche, kræver stærke teknologiske visioner og matchende investeringer. Barona’s digitale service udviklingsteam, bestående af over 30 medarbejdere, fokuserer udelukkende på at udvikle bedre måder, til at arbejde og finde arbejde på.

Vores kernemission er at muliggøre optimal arbejdsperformance. Dette kræver den rette person, optimale arbejdsmetoder og de bedste værktøjer Disse elementer er med i vores skræddersyet løsninger til dig og din virksomhed. Som en del af vores service har vi udviklet mange forskellige løsninger til gøre arbejdet nemmere.

Barona’s tjenester indeholder altid et stærkt element af teknologi. Over tiden, i samarbejde med vores partnere og deres kunder, har vi udviklet et HR-Rapporteringsværktøj, opfølgnings, ledelses og analyse værktøjer til at analysere og vurdere risici som er forbundet med arbejdsevner. Vi er i et tæt partnerskab med de førende virksomheder i denne branche, hvor et af disse virksomheder Wunderdog, en del af Barona Group.

Innovative produkter

Vi har også udviklet vores egne digitale made at arbejde på, til kommercielle tjenester.

Jelpster

Jelpster – en platform baseret på tjenester som bringer IT teknikere og virksomheder som har udfordringer når det kommer til sæsonudsving, sammen i et fællesskab.

Videobaseret rekrutteringsværktøj

Det har aldrig været nemmere at interviewe kandidater eller at blive interviewet. Recruitby.net´s værktøj lader dig styre dine rekrutteringsopgaver, uanset hvor og hvornår.

Peer-to-peer oversættelses tjeneste

Túlka er en videobaseret mobil tjeneste for oversættelse af sprog. Dette blev skabt på baggrund af de udfordringer som et resultat af den stigende immigration. Gennem peer-to-peer oversættelse, kan Túlka hjælpe dig i hverdagssituationer, hvor der er et behov for at forstå andre personer.

Næste generations rekrutteringsværktøj

Jelpp er en næste generations rekrutteringsværktøj som burger kunstigintelligens til at gøre rekrutteringen og jobsøgningen nemmere. Jelpp er udviklet i samarbejde med Barona’s rekrutteringsspecialister.

Utallige skræddersyet værktøjer

Et HR-rapporteringsværktøj, en applikation til undersøgelse af arbejde, opfølgnings og ledelsesværktøj, et værktøj til at analysere og vurdere risici… Disse er bare eksempler på forskellige løsninger som er blevet udviklet, i samarbejde med vores samarbejdspartnere og deres kunder. Disse er udviklet for at kunne imødekomme de varierende, og evig forandrende krav til arbejdslivet.

Henri_pynnonen
Henri Pynnönen
Sales Director – Barona IT