Staffing

Vi skaler din arbejdsbyrde med de mest talentfulde

Midlertidig bemanding er en fremragende løsning, når der søges at udfylde personale behov opstået for eksempel, på baggrund af sæsonudsving i behovet for arbejdskraft. Vi udmærker os i kunsten af at optimere personale ressourcer, og arbejdsmæssigplanlægning til de forskellige sæsonudsving. Vores brede netværk af medarbejdere, lader os finde de rette ansatte hurtigt. Dette er også til gavn vores ansatte. Både på korte og langsigtede opgaver er lige vigtige for os.

Vi tager os af vores medarbejdere. Vi tager os af alle de aspekter i forhold til ansættelse som, betaling af løn og tilbyder sundhedspleje og forsikring. Motiveret medarbejdere som nyder deres arbejder, og som virksomheden tager sig af, kan med garanti ses på bundlinjen.

Vi udmærker os i at imødekomme de udfordringer, der er i forbindelse med svingende behov for arbejde, gennem personale løsninger. Der er mange grunde til hvorfor, der forekommer udsving i behovet for arbejdet, og netop derfor er der forskellige løsninger til dem.

Om du har brug for personale til virksomhedsarrangementer, afløsere til ansatte under sommerferien, eller en IT ekspert med speciale for større projekter i din virksomhed, er vi her for at hjælpe.

Henri_pynnonen
Henri Pynnönen
Sales Director – Barona IT