Recruitment

Matche den rigtige person, med det rigtige job

Vores fremragende rekrutteringsekspertise er i hjertet af alt det vi foretager os. Vi arbejder kontinuerligt på at udvikle vores know-how, viden og support værktøjer. Et godt eksempel på dette er vores next generation digitale rekrutteringsværktøj, Jelpp.

De bedste værktøjer på markedet

Vores udbud af tjenester giver dig adgang til de bedste rekrutteringsværktøjer såsom; video interview og præsentation af relevante kandidater. Medarbejdere og medarbejdernes egnethed er nogle af delene i vores værktøjskasse. Med vores hjælp kan du også styrke din employer brand, ved at udføre specifikke marketingskampagner, samtidig med din rekrutteringsproces. Du modtager fleksible og nemme tjenester, sammen med konsulent support, når du skal træffe den rette beslutning i rekrutteringsprocessen.

Tjenester som passer til dine behov

Vi tilbyder vores kunder assistance og den hjælp de har brug for i rekrutteringen af nye ansatte. Om det er så er en del af rekrutteringen, eller hele processen indtil løsningen er fundet. Vi har kendskab til forskellige rekrutteringsstrategier, som de bare sidder på vores rygrad, og vi deler ud af vores erfaringer og viden til fordel for vores kunder. Fremtidige medarbejdere kan blive rekrutteret direkte til jeres virksomhed, eller blive ansæt af os.

Kort eller langsigtet behov

Udover rekruttering til enkelte stillinger, tilbyder vi også skræddersyet løsninger for kontinuerlige tjenester og projekter. Vores servicemodel tillader jer, at kunne stole på enhver del af rekrutteringsprocessen, som bliver varetaget af vores rekrutteringsspecialister. Vores team af professionelle kan håndtere forskellige dele af rekrutteringsprocessen, eller hele rekrutteringsprocessen, på vegne af din virksomhed.

Branchespecifikke ekspertise

Når du samarbejder med Barona, har du altid med eksperter i dit felt at gøre. Alle vores rekrutteringsspecialister er specialiseret i en af vores brancher, og har derudover personlig arbejdserfaring i den pågældende branche som de rekrutterer for. Vi tager stolthed i at kunne tale det sprog, vores kunder taler til dagligt.

Marketingstjenester

Rekruttering tilbyder en fremragende mulighed for at kunne markedsføre jeres virksomhed i en ægte og positiv måde. Der er en kamp om de bedste kvalificerede eksperter, og de mest talentfulde personer, da de regelmæssigt modtager opkald fra headhunters. Et målrettet rekrutteringsmarkedsføring budskab, vil kunne skille din virksomhed ud fra de andre virksomheder, og skabe et bredere positivt indtryk ved, at vise at virksomheden er i vækst, og er ansætter nye talenter.

Henri_pynnonen
Henri Pynnönen
Sales Director – Barona IT