Digital resourcing

Tag styringen af de muligheder som tilbydes af digitaliseringen

Digitaliseringen er udfordrende. Dette er gældende for virksomheder, men såvel også arbejdsprocesser og individer. Digitaliseringen former måden at gøre tingene på, og giver anledning til nye forretningsmuligheder. Digitaliseringen er mere end bare en ny teknologisk løsning. Der er behov for teknologi til at støtte og gøre det muligt for nye innovationer og måde at arbejde på. Hvorom andet er der mangel på ekspertise og behovet stiger kontinuerligt både i form af kvantitet men også kvalitet. I disse evig ændrende tider, er det svært at foretage store investeringer. Det kan være umuligt, og ofte urentabelt at forpligte sig til særlige ekspertise eller teknologi. Det er en stor udfordring.

Fleksibilitet og ekspertise gennem ressourcing

Når man udvikler nye systemer eller servicer, kræver det forskellige eksperter, og forskellige ekspertiser. Dette er typisk kun for en varighed, så længe projektet er i gang. Med vores hjælp kan du allokere de ressourcer, som du har brug for, i den tidsperiode du har brug for dem, og så længe er er brug for de ressourcer. Hvis behovet for en særlig ekspertise er regelmæssigt, eller at det bliver en strategisk fordel for virksomheden, kan du som virksomhed således også rekruttere personen, til jeres egen virksomhedslønningsliste og dermed undgå en mangel for ekspertise når konkurrencen er hård. Vi vil med glæde hjælpe dig.

Digital resourcing er en fleksibel og omkostningseffektiv model hvor du, og din virksomhed kan søge efter både individuelle faglærte personer eller teams.

Henri_pynnonen
Henri Pynnönen
Sales Director – Barona IT