Vi Passer på Fremtiden

Hos Barona er vi fremtidsorienterede eksperter og problemløsere. Vi skaber fremtidens arbejdsliv ved at udvikle de løsninger til vores kunder, der hjælper mennesker og virksomheder med at vokse.

Vi er den førende private rekrutteringsvirksomhed i Finland. Herudover opererer vi i Danmark, Sverige, Norge, Estland, Spanien, Polen og Rusland. Alle steder løser vi udfordringen med at finde den rigtige medarbejder med nye og kreative metoder. For vores kunder tilbyder vi visionære og fremtidsorienterede partnerskaber. For vores medarbejdere tilbyder vi spændende muligheder i alle faser af deres karriere.

Vores historie

Barona blev oprettet i Helsinki, Finland i 1999. Historien udspringer fra en idé, som to studerende fra Oulu, Finland havde den sommer på en byggeplads. I de dage blomstrede byggebranchen, og der var en stor mangel på kvalificerede arbejdere.

Dette gav Markus Oksa og Mikko Leppänen ideen til at bruge deres omfattende netværk af faglærte medarbejdere til at hjælpe virksomheder på udkig efter kvalificerede medarbejdere. Således blev Barona født, og de første medarbejdere i det nye firma blev personligt eskorteret med bus til deres arbejdssted af Markus Oksa.

I de første år etablerede virksomheden kontorer i studenterboliger og i en garage. Virksomhedens første betydelige investering var en faxmaskine, som dengang var cutting edge teknologi.

Vi er kommet langt siden da. I dag servicerer vi vores kunder i ti forskellige forretningsområder, og vores tjenester dækker en lang række forskellige personalebehov fra rekruttering til vidtrækkende outsourcing-løsninger.

Vores interne digitaliseringsenhed har været banebrydende for flere løsninger, der letter processerne med at ansøge om og udføre arbejde, til gavn for både mennesker og virksomheder.

Når vi tænker over, hvordan det næste kapitel på vores rejse skal skrives, ser vi voksende muligheder og i stigende grad internationale løsninger. Vi er stolte af vores finske rødder og vil fortsætte med at trække på dem, mens vi tager vores løsninger til et bredere marked.