Om os

Arbejdet ændres – Attituden er den sammen

Vi er fremtidsorienteret forløbere, eksperter og problemløsere. Vi skaber fremtidens arbejdsliv ved at udvikle løsninger, som hjælper virksomheder og mennesker til at vokse.

Vi er den førende agentur indenfor private ansættelse i Finland. Udover Finland opererer vi også i Danmark, Sverige, Norge, Estland, Spanien, Polen og Rusland. Vi løser udfordringerne når det kommer til at finde det rette fit for medarbejdere, gennem nye og kreative metoder. For vores kunder, tilbyder vi visionære og dristige fremtidsorienteret partnerskab. For vores ansatte, tilbyder vi spændende muligheder, uanset hvor de end måtte være i deres karriere.

Fremtiden er her

For at kunne have succes i fremtiden, må virksomheder være klar til at tilpasse sig ved, gennem digitaliseringen af arbejdsprocesser. For at realiserer virksomhedens vision til en profitabel forretning, har man brug for de rette mennesker, de medarbejder som ikke er bange for at råbe op med nye ideer, eksperimentere, eller stille spørgsmål til virksomhedens status quo. Der er mangel på de bedste af de bedste medarbejdere. Vores job er at finde dem, og levere dem til jer.

Fremtiden tilhører de professionelle som overgår sig selv dagligt. Dem som udfordrer sig selv til at overkomme enhver begrænsning, dem som skaber nye løsninger på baggrund af blindgyder. Med den rette attitude, er der ingen udfordringer som er for svære eller for store. Vi er et fællesskab af banebrydere gennem Informations Teknologi, og vores mission er at hjælpe mennesker og virksomheder til at vokse.

Vores forretning indenfor IT består af to fokusområder. At skabe den bedst mulige kundeoplevelse for vores slutkunder, og at hjælpe dig, vores kunde til, at finde de bedste IT ressourcer til jeres udviklingsprojekter.

Vores mission er at skabe en exceptionel kundeoplevelse

Evnen til at kunne vedligeholde eksisterende omgivelser og tilbyde bruger support for applikationer og arbejdsstationer er afgørende. I Sverige, bruger vi vores finske kollegaers udvikling af digitale løsninger, i samarbejde med vores erfaring i rekruttering og staffing, til at skabe et netværk af IT ressourcer for, at sikre at disse kerne processer fungerer uden problemer.

Når vi tilbyder vores service, kombinerer vi vores løsninger, som spænder sig fra staffing og rekruttering, kombineret med vores digitale løsninger to vores servicecentre i Europa.

Målet er at tilpasse løsningerne individuelt for hver kunde. Vores opgave er at optimere kundeoplevelsen uden at gå på kompromis med produktiviteten.

Vi hjælper dig med at finde de rette IT ressourcer

Vi finder de bedste talenter for jer, til jeres digitaliseringsprojekter eller igangværende udviklingsarbejde. Talentfulde IT professionelle er de sværeste at finde fordi, der er mangel på eksperter og specialister.

Gennem vores store netværk og dybe fokus i IT området, kan vi hjælpe dig med at finde de færdigheder som i har brug for, til jeres projekter og udviklingsopgaver. Vi kan finde individuelle eksperter eller hjælpe jer med at finde kandidater til hele arbejdshold eller afdelinger.

Vi tilbyder færdigheder i det format som virker bedst for jer, ved brug af digitale løsninger. Hvad kan vi gøre for jer?

Henri_pynnonen
Henri Pynnönen
Sales Director