Om os

Med til at skabe fremtiden

Vi er fremtidsorienteret forløbere, eksperter og problemløsere. Vi skaber fremtidens arbejdsliv ved at udvikle løsninger, som hjælper virksomheder og mennesker til at vokse.

Vi er den førende agentur indenfor private ansættelse i Finland. Udover Finland opererer vi også i Danmark, Sverige, Norge, Estland, Spanien, Polen og Rusland. Vi løser udfordringerne når det kommer til at finde det rette fit for medarbejdere, gennem nye og kreative metoder. For vores kunder, tilbyder vi visionære og dristige fremtidsorienteret partnerskab. For vores ansatte, tilbyder vi spændende muligheder, uanset hvor de end måtte være i deres karriere.

Arbejdet ændres – Attituden er den sammen

Måden at arbejde er under forandring. Digitalisering, kunstig intelligens og robotteknik er med til at gøre, at hver dag er anderledes. På hvilket som helst tidspunkt, kan en person sætte nye og banebrydende teknologi i spil. Da nye former for arbejde og nye arbejdsområder dukker op, falme andre ind i historiebøgerne. Attitude og ens evner er rammerne for hvilke personer, som kan holde trit med konkurrenterne. Vores attitude har rødder i det nordiske. Barona eksemplificerer det hårde arbejde, mod og modstandskraft som er forbundet med det nordiske folk. Vi påtager os udfordringerne uden at være bange for det hårde arbejde, og vores tilgang til arbejdet er kreativt, hvor vi udnyttet det seneste teknologi.

Vores historie

Barona blev etableret i Helsinki, Finland I 1999. Historien begynder, da to studerende fra Oulu, Finland tilbragte deres sommer på en byggeplads. Dengang var der stor vækst i byggebranchen, men på samme tid var der behov for kvalificeret arbejdskraft. Dette problem gav Markus Oksa og Mikko Leppänen ideen om, at bruge deres netværk af kvalificeret arbejdskraft i byggebranchen til, at hjælpe virksomheder som netop havde brug for kvalificeret medarbejdere. Således blev Barona til. De første medarbejdere af den nyoprettede virksomhed, blev personligt kørt af Markus Oksa i bus, til arbejdspladsen. Gennem disse begyndelses år, blev kontorer for Barona etableret i kollegieværelser og garager. Det første nævneværdige investering virksomheden foretog var en faxmaskine, dengang det førende inden for telekommunikation.

Vi er kommet langt siden da. I dag servicerer vi vores kunder i 10 forskellige erhvervssektorer, og vores tjenester dækker over en bred vifte af forskellige personalebehov, alt fra rekruttering til vidt forskellige outsourcing løsninger. Vores in-house digitaliserings enhed, har været forløber for adskillige løsninger, som er med til at gøre processerne nemmere når det kommer til ansøgninger og udførelse af arbejde, til fordel for medarbejdere og virksomheder.

Når vi tænker på hvordan det næste kapitel i vores rejse vil blive husket som, så ser vi på de vækstende muligheder og de øget internationale løsninger. Vi er stolte af vores finske rødder, og vil fortsat drage inspiration fra dem, mens vi tager vores løsninger til et bredere marked.

Erhvervssektorer

IT

Tjenester

Digital resourcing

Solutions for technical support

Recruitment

Staffing

International recruitment

Technology